Deze scholen maken al gebruik van onze planners

Binnenkant huiswerkplanner

Iedere leerling begrijpt deze makkelijke Huiswerkplanner

Plannen klinkt voor leerlingen vaak als een hele opgave, maar in de praktijk valt dat reuze mee. Wij hebben onze huiswerkplanner zo simpel mogelijk gemaakt, want plannen moet geen tijd kosten, maar juist tijd besparen.

Onze huiswerkplanner werkt daarom op basis van 3 simpele stappen. Die simpele stappen zijn terug te vinden op de eerste pagina van onze planners. Zo kunnen leerlingen direct goed van start gaan en krijgen ze controle op het plannen van hun huiswerk.

Ik zou graag een planner op maat laten maken.

Een ontwerp laten maken is geheel vrijblijvend en kost niets!

Beste collega’s

Naast het bedrijf Huiswerkhulpjes, dat ik in 2020 gestart ben. Ben ik tevens docent en leerlingbegeleider op RSG Enkhuizen. In die rol heb ik in de afgelopen 7 jaar ontzettend veel leerlingen geholpen bij het maken van hun planning. Veel van de huiswerkplanners die ik daarbij gebruikte waren onnodig moeilijk. Het plannen werd een doel op zich en was niet langer de oplossing. Het plannen van huiswerk zorgde voor veel extra werk, maar een goede planning is juist bedoeld om tijd te besparen. Dat kan dus anders. Dat moet anders. Daar was ik van overtuigd.

Met steeds meer afleidingen van buitenaf, is het voor leerlingen ontzettend belangrijk om meer focus te creëren.

Op basis van mijn ervaring in de praktijk ontwikkelde ik daarom zelf een planner. Een doeltreffende huiswerkplanner die voor iedereen begrijpbaar is, overzicht creëert en die past binnen iedere vorm van onderwijs.

De planner wordt op het voortgezet onderwijs nu al door meer dan 2000 leerlingen gebruikt en diverse huiswerkinstituten gebruiken de planners om hun leerlingen te begeleiden. Graag help ik jouw leerlingen ook aan een goede planner. Neem gerust contact met me op om hierover te sparren.

met collegiale groet,

Samantha Degeling

Woordjes leren met woordkaartjes

Super blij met de huiswerkplanner. de planner is heel overzichtelijk en heel fijn te gebruiken. zeker een aanrader!!!

Sarah Stolp / Middelbare scholier
Meisje in school met haar huiswerkplanner

Ik had eerst een andere huiswerkplanner. Deze is wat makkelijker te begrijpen. Ik heb de paarse Arcade. Blij mee!!!

Djoy Visser / Middelbare scholier
KLant foto

De planner is makkelijk in gebruik en ik kreeg ook een leuke boekenlegger cadeau. Dankjewel Huiswerkhulpjes!

Nick de Wit / Middelbare scholier

Vrijblijvend advies of speciale wensen?

In goed overleg valt overal een mouw aan te passen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We horen graag van je!